Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Один з лідерів Автомайдану виїхав з України - продовжить діяльність за кордоном

Четвер, 23 січня 2014, 13:30

Один із співорганізаторів автомайдану – Сергій Коба, залишив Україну.

Про це він повідомив особисто "Українській правді".

"Від сьогодні я закордном з відповідальною місією", - написав він.

У четвер активіст повідомив на своїй сторінці в Фейсбук, що знаходиться " біля слабкого місця бандитського режиму Януковича".

 

"Біля місця, куди стікаються їх гроші", - зазначив він, не називаючи міста та країни. Там, за словами Коби, буде розгорнуто новий Автомайдан.

"Я зараз я тут, щоб відкрити новий фронт нашої боротьби. З цього дня дорогами Європи поїдуть колони Автомайдану під котеджі і офіси олігархів. До їх сусідів. До їх банкірів. Ми будемо кошмарити людей, на яких зареєстровані їх офшори та розповідати пресі, хто стоїть за усім цим", - наголосив він.

При цьому активіст закликав надсилати йому європейські адреси фірм і нерухомості "приплічників режиму":

"Надсилайте дані їх західних бізнес-партнерів та політичного лобі. Усю корисну інформацію. Від сьогодні ми починаємо наступ на їхні тихі гавані, на їх офшорний рай. Пощади не буде. Вони мають стати проклятими жебраками, які дітям в спадок залишать тільки ім’я, заплямоване ганьбу і кров’ю невинних людей", - резюмував він.

Активіст також зазначив, що обрав залишитись на свободі і допомагати Україні із закордону, аніж потрапити у тюрму на 15 років за організацію масових заворушень.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...