Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович думає, що Яценюк безвідповідально каже про "кулю в лоб"

Четвер, 23 січня 2014, 17:03

Віктор Янукович закликає політиків усіх рівнів до відповідальності при оцінці подій.

Про це йдеться в коментарі президента, переданому агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Янукович вказує, що йому "довелося почути, м'яко кажучи, непродумані заяви від різних сторін. Зокрема, з приводу загибелі людей в протистоянні, спровокованому опозицією".

"Слова про те, що "вони самі винні в тому, що загинули" є неприйнятними за будь-яких умов не тільки для керівника високого рівня, але і для простого громадянина", - вказано у відповіді Януковича ..

"Такі висловлювання свідчать про недостатній рівень моральної зрілості...", - вважає президент.

"Сьогодні немає "своїх "і "чужих" в цьому протистоянні. Всі люди - це наш український народ. І не важливо, як ті чи інші ставляться до влади чи до опозиції. Вони все для нас однаково важливі і однаково близькі", - підкреслив президент.

Янукович також застерігає від необдуманих заяв лідерів опозиції.

"Коли політик, який збирається бути кандидатом у президенти, заявляє на всю країну, що він піде, щоб йому пустили кулю в лоб, то я думаю, що він безвідповідальний", - говорить президент, очевидно маючи на увазі слова Арсенія Яценюка на віче в середу.

"Тут не про свій лоб треба думати, а про голови тих людей, які можуть піти слідом. Що з ними може трапитися, з їх сім'ями? Я ще раз застерігаю - знизьте температуру емоцій. Спокійно, врівноважено і мудро - лише так треба діяти в такий складний час", - зазначається у відповіді Януковича.

Як відомо, депутат облради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв привітав загибель людей в середу вранці під час зіткнень в Києві.

"Ці люди пішли проти влади. Ніхто не має права застосовувати фізичну силу проти міліціонерів. Вони їх то палицями, то камінням, то ще чимось. Міліція має право захищати своє життя. Тому я вважаю правильним, що ці чотири людини загинули", - заявив регіонал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...