Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович попросив Захід і Схід не розривати Україну

Четвер, 23 січня 2014, 17:26

Віктор Янукович просить припинити політиків Сходу і Заходу припинити боротьбу за Україну.

Про це він заявив у своєму коментарі для агентства Інтерфакс-Україна.

"Земля наша лежить на роздоріжжі, на кордоні між Заходом і Сходом. Вплив двох таких різних цивілізацій не може не відбиватися на ментальності різних частин нашого єдиного, повторюю, єдиного народу", - наголошується в тексті коментаря.

Саме в цьому Янукович бачить джерело великих труднощів, з якими стикався український народ протягом усієї своєї історії.

"Але при цьому завжди була воля людей до об'єднання України. Багато блискучих голів полягли за цю ідею" , - стверджує президент.

"Так розпорядилося провидіння, що саме в радянські часи Україна знову стала соборною, єдиною державою. І вона залишиться неподільною. Це я вам гарантую. Поки я керую України - нікому не вдасться її розділити", - підкреслив Янукович.

"У чому нам можуть допомогти політики та Заходу і Сходу? Вони повинні припинити між собою боротьбу за Україну. Наш народ сам впорається з тими проблемами, які ми зараз переживаємо", - відзначає він.

Президент дякує іноземним політикам за турботу. "Але, будьмо відверті, часом за цими добрими намірами стоїть елементарна боротьба за вплив на Україну. Наша держава незалежна. Народ - зрілий. Ми хочемо і можемо самі вирішувати долю нашої країни", - підкреслює Янукович.

Як відомо, в Києві з 19 січня триває протистояння між міліцією та демонстрантами, приводом для якого стала відмова влади виконувати вимоги протестуючих, серед яких - перевибори президента і відміна підписаних ним законів, які суттєво обмежують права і свободи громадян. Його жертвами стали вже 5 людей, з яких четверо, за даними активістів, загинули від вогнепальної зброї; майже 200 людей постраждали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування