Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Священики спробують зберегти "перемир'я" до приходу Кличка з переговорів

Четвер, 23 січня 2014, 19:11

Священнослужителі вирушили на барикади по вул. Грушеувского в центрі Києва, де планують спробувати продовжити перемир'я між протестувальниками та міліціонерами до повернення з переговорів лідера партії "Удар" Віталія Кличка.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", зараз на вул.Грушевського ситуація спокійна. Протестувальники готують лінію оборони до можливих атак "силовиків".

Раніше на Європейській площі протестувальники зловили кілька "тітушек" - молодих людей, які провокували бійки.

Члени самооборони Майдану утримують протестувальників від агресії, планують відправити їх в Будинок профспілок, де розміщений Штаб національного опору.

Як повідомлялося , в четвер вдень протестувальники і силовики на прохання лідера партії "Удар" Віталія Кличка домовилися про "годину тиші" на період до 20.00 четверга, коли, за словами політика, він знову прийде до них і прозвітує про результати переговорів лідерів опозиції з президентом Віктором Януковичем.

Разом з тим, переговори опозиції і президента протягом дня кілька разів переносилися.

У підсумку, близько 17.30 Кличко, лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок і лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк прибули в адміністрацію президента, де відбудуться переговори між Януковичем і лідерами опозиційних фракцій з врегулювання політичної кризи в країні.

Інетрфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування