Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Закарпатті почали блокування ОДА

П'ятниця, 24 січня 2014, 15:37

В Ужгороді пройшлов мітинг біля будівлі міськради, активісти хочуть блокувати будівлю облдержадміністрації.

Про це повідомляє Закарпаття онлайн.

Понад тисячу учасників мітингу вимагали від влади скликати позачергову сесію та висловити спільну позицію міської влади щодо ситуації в країні.

Делегація мітингувальників зустрілася з міським головою Ужгорода Віктором Погорєловим. Останній відмовився виходити на площу перед міськрадою. Представники мітингарів передали йому вимоги і заяви, на що мер заявив, що розглядатиме їх "через два дні".

 Фото Мукачево.net
  Фото Мукачево.net

Також протестувальники хотіли побачити голову ОДА Олександра Ледиду, однак той також не захотів до них виходити. Губернатор зустрівся з представниками мітингу, але відмовив їм у проханні надали залу для проведення зібрання з метою створення і проголошення Народної ради Закарпаття.

Протестувальники вирішили цілодобово блокувати будівлю ОДА. Частина активістів виїхали за автомобільними скатами, діжками для розпалення багаття й дровами. Усіх небайдужих просять підносити вищевказані речі до центрального входу в будівлю ОДА і приєднуватись до протесту.

До Ужгорода вже їдуть представники з районів, аби долучитись до блокування.

У коридорах на всіх поверхах будівлі чергують міліціонери і бійці внутрішніх військ. Між ними та мітингувальниками почалася штовханина, коли силовики схопили принесені скати та бочку для розведення багаття та потягли їх в будівлю. Активісти кидали в них скати.

Стало відомо, що сесії обласної ради завтра не буде, оскільки відповідного розпорядження голови облради, яке б мало оголосити про її проведення, немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...