Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Черкасах мітингувальники поцупили зброю у міліціонера - МВС

Субота, 25 січня 2014, 07:16

Під час проведення мітингу 24 сiчня бiля будiвлi УМВС України в Черкаській області мітингувальники у натовпі роззброїли міліціонера.

Про цей йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

Як зазначається, мітингувальники затягнули працівника міліції у натовп, а після звiльнення правоохоронець виявив вiдсутнiсть табельної вогнепальної зброї.

За даним фактом слiдчим вiддiлом Приднiпровського райвідділу міліції вiдкрито кримiнальне провадження за ознаками частини 2 статті 262 Кримінального кодексу України ("Викрадення, привласнення вогнепальної зброї"), що караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.

"Вживаються всi необхiднi оперативно-розшуковi заходи, спрямованi на встановлення осiб правопорушникiв та мiсцезнаходження табельної вогнепальної зброї", - зазначають речники МВС.

Як повідомлялося, близько 4 тисяч жителів Черкас пікетували будівлю обласної міліції 24 січня з вимогою звільнити затриманих під час штурму ОДА в Черкасах, який відбувся днем раніше.

Так, 23 січня ввечері активісти намагалися захопити приміщення ОДА, проте зробити це їм завадила міліція.

За даними міліції, після штурму облдержадміністрації 58 людей було доставлено в Соснівський районний відділ внутрішніх справ. За фактом скоєних кримінальних злочинів слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції було відкрито кримінальні провадження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування