Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РЕГІОНАЛ МАКЕЄНКО ПРИЗНАЧЕНИЙ ГОЛОВОЮ КМДА

Субота, 25 січня 2014, 09:44

Нардеп-"регіонал" Володимир Макеєнко призначений главою Київської міськдержадміністрації.

Відповідний указ №43/2014 розміщено на сайті президента Віктора Януковича. 

Також іншим указом №42/2014 попередній глава КМДА Олександр Попов звільнений із займаної посади. 

Володимир Макеєнко народився у м. у місті Клинці (Брянська обл., РФ).  

У 1987 році закінчив Ленінградську академію цивільної авіації за фахом "експлуатація повітряного транспорту", у 1993 закінчив Український інститут міжнародних відносин при Київському університеті ім.Т.Г.Шевченка, "дипломатична та консульська служба".

У 1988 – 1991 був членом КПСС.

З 1987 до 1990 року працював диспетчером служби управління повітряним рухом в Українському центрі автоматизованого управління повітряним рухом "Стріла" (Бориспіль).

Нардеп Верховної Ради I та III  скликання (від Соцпартії). У 1994-1995 - заступник керівника торговельно-економічної місії у складі посольства України в Росії (Москва).  2002-2006- нардеп IV скликання від блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". Через 7 міс. перейшов  у фракцію Партії регіонів.

Останні три скликання до теперішнього часу – нардеп від Партії регіонів. Голова комітету з питань регламента та  депутатської етики. Член президіуму політради ПР.

Як відомо, після кривавого розгону учасників Евромайдана в ніч на 30 листопада 2013 року указом Януковича 14 грудня Олександр Попов, Володимир Сівкович та керівник столичної міліції Валерій Коряк разом із замом Петром Федчуком були відсторонені від займаних посад. Пізніше були оприлюднені протоколи їх допиту.

ГПУ просила взяти посадових осіб під домашній арешт. Також Пшонка заявив: Сівкович і Попов чинили тиск на керівництво київської міліції для застосування сили на площі Незалежності в ніч на 30 листопада.

"Тиск на начальника київської міліції Валерія Коряка та його заступника Петра Федчука був від Попова і Сівковича. Цей тиск зафіксований. Їх допитали. З ними проведено інші процесуальні дії і сьогодні їм повідомили про підозру", - заявив Пшонка.

До теперішнього часу ніяких повідомлень про подальші процесуальні дії відносно чиновників немає.

Також Пшонка заявив: Сівкович і Попов чинили тиск на керівництво київської міліції для застосування сили на площі Незалежності в ніч на 30 листопада.

"Тиск на начальника київської міліції Валерія Коряка та його заступника Петра Федчука було від Попова і Сівковича. Це тиск зафіксовано. Їх допитали. З ними проведено інші процесуальні дії і сьогодні їм повідомили про підозру", - заявив Пшонка.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...