Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захарченко: перемовини з мітингарями безрезультатні, у Києві найвищий ступінь екстремізму

Субота, 25 січня 2014, 11:03

Перемовини міліції з лідерами протестів та опозиційними депутатами, які тривали вночі, не дали результату. Події у Києві носять характер найвищого ступеню екстремістських дій

Про це йдеться у зверненні глави МВС Віталія Захарченка.

"Події останніх днів у столиці показали, що наші спроби мирно розв’язати конфлікт, не вдаючись до силового протистояння, залишаються марними. Наші заклики не почуті, домовленості перемир’я порушуються. У бік міліції, яка не вдається до застосування сили, адже тривають перемовини влади та опозиції, знову полетіли бруківка та "коктейлі Молотова", підпалений житловий будинок", - заявив Захарченко.

"Перемовини міліції з лідерами протестів та опозиційними депутатами, які тривали вночі, не дали результату. Вони вже не можуть вплинути на радикальні угруповання, які контролюють захоплені будівлі та влаштовують силові акції", - заявив Захарченко.

За оперативною інформацією, отриманою правоохоронцями, у Будинку профспілок та КМДА накопичується вогнепальна зброя, додав глава МВС.

"На ці події, які вже носять характер найвищого ступеню екстремістських дій, мирова спільнота не повинна затуляти очі. Опозиційні лідери не відмежовуються від радикальних сил, але вже не в змозі їх контролювати та наражають на небезпеку громадян України", - підкреслив Захарченко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування