Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Спільна Справа" готова звільнити Мін'юст, але сама вирішить, кого туди пускати

Понеділок, 27 січня 2014, 13:03

Лідер Спільної Справи Олександр Данилюк заявляє, що готовий залишити приміщення Мін'юсту, але продовжить його блокування.

Про це він сказав в коментарі Українській правді.

"Ми вирішили, що оскільки там така істерика піднялася з приводу нашого перебування всередині, ми від перебування в приміщенні перейдемо до його блокування", - заявив Українській правді Данилюк.

"Ми зараз пропонували, що наші хлопці залишаються в Мінюсті, вони приходять, показують свої посвідчення, пояснюють, чим вони займаються. Там є адвокатська група, яка перевіряє, які саме закони вони пишуть", - зазначив він.

"Якщо вони пишуть правильні закони, спрямовані на відновлення конституційного ладу, то вони працюють. Якщо вони готують надзвичайний стан, обмеження пересування Україною, відключення інтернету, телебачення і так далі, то вони не працюють", - сказав він.

"Але Лукаш, яка виявилась так само істеричкою, як і Ставицький, вона унеможливила цей конструктивний діалог. Для неї проблема, що ми всередині приміщення? Окей. Тоді ми виходимо назовні, будуємо барикади, формуємо контрольно-пропускні пункти і будемо пускати тих, кого вважаємо за потрібне", - додав він.

Данилюк зазначив, що вихід з приміщення відбудеться найближчим часом.

Він також додав, що станом на 13:50 вони не пускають всередину працівників міністерства.

"Зараз ми провели огляд приміщень, ми виявили багато цікавих документів, ми їх оприлюднимо найближчим часом. Після того, як тут відбудеться огляд приміщень, ми припиняємо. Ми їх оглянули і запломбували", - сказав він.

Щодо загрози введення надзвичайного стану в Україні через дії його активістів, Данилюк сказав, що "надзвичайний стан на сьогоднішній день в країні вже введений".

"Більше того, введений не просто надзвичайний а терористичний стан. В рамках якого терористичний режим Януковича викрадає людей, вбиває їх палить їхнє майно... Тому сьогодні говорити, що ми маємо в місті Києві якісь заворушення - смішно", - каже він.

На думку Данилюка, в столиці й інших містах "відбувається національно-визвольна війна проти окупації Російської федерації".

Лідер "Спільної справи" вважає, що Віктор Янукович може залишитися на своїй посаді за умови негайного призначення дострокових виборів і створення уряду народної довіри.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування