Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Український фронт" Добкіна підтримали байкери Путіна

Понеділок, 10 лютого 2014, 13:55

Журналісти з'ясували, хто увійшов до складу Всеукраїнської громадської спілки "Український фронт", ініційованої регіоналами на противагу загонам самооборони Евромайдану.

Бійці одіозною організації "Оплот" тепер виступають як громадські активісти. Вони перші офіційно оголосили себе ворогами Майдану, зазначає ТСН.

Окрім "Оплоту" до провладного "Українського фронту" входять афганці і "Козаки", які мають тісні зв'язки з російськими козачими дружинами.

"Ми всі до єдиного вийшли на захист нашого міста пліч-о-пліч з "Оплотом". Продзвонив отаману великого війська донського - дали 10 тисяч козаків" , - розповів отаман Ігор Черноіванов.

Тим часом у Криму десантувалися російські байкери "Ночні вовки", відомі своїми тісними контактами з президентом РФ Володимиром Путіним. Вони також приєдналися до "Українському фронту".

Байкери "Нічні вовки" на мітингу в Севастополі 28 січня. Фото: nightwolves.info 

Разом з тим загони самооборони створюють і евромайдоновці.

Керівник самооборони Евромайдану Андрій Парубій нещодавно повідомив про створення загальнонаціональної "міні-армії", яка координуватиме свої дії з Києвом.

Керівники самооборони роз'їхалися по регіонах - зміцнювати позиції на місцях.

Зараз до лав самооборонців входять 12 тис. членів.

Раніше лідер "Оплоту" Євген Жилін в інтерв'ю "Українській правді" назвав тих, хто зібрався на Майдані злочинцями.

"Всі вони повинні знати, що якщо в ході їх затримання я відламаю йому руку, ногу, або виб'ю око, я буду діяти правомірно і законно. Закон мене не тільки пробачає, але і заохочує до цієї дії <...> Якщо навіть я його вб'ю, перевищуючи самооборону, закон позбавляє мене свободи всього лише на три роки! Максимум", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...