Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голові полтавської Свободи "шиють" захоплення держбудівлі

Вівторок, 11 лютого 2014, 11:02

Голову Полтавської обласної організації ВО "Свобода", помічника народного депутата України Романа Чабановського звинувачують у захопленні адмінбудівлі.

Про це повідомила прес-служба Свободи.

Мова йде про захоплення зали засідань Полтавської обласної ради. 10 лютого після 18-ї години слідчі Полтавського міського управління міліції викликали Чабановського на допит, вручили йому постанову про підозру і наполягли на проведенні цього ж дня судового засідання щодо обрання запобіжного заходу.

"Перед початком засідання Юрій Бублик (нардеп-свободівець) хотів подати клопотання, щоби взяти на поруки Романа Чабановського, але йому відмовили, мовляв, канцелярія в цей час уже не працює", - йдеться в повідомленні політсили.

Близько 1-ї ночі у Жовтневому райсуді Полтави, під яким кілька десятків людей зібралися на імпровізований мітинг, вирішили все-таки перенести засідання на 10:30 вівторка. Зранку час було змінено на 14:00.

У Свободі такими діями міліції та правоохоронців обурені.

"Вони діють підступними, незаконними методами – викликають на допит, вручають постанову про підозру у якомусь злочині і тут же влаштовують суд", - підкреслив Бублик.

Як відомо, 10 лютого у Лубнах, по дорозі у відрядження, міліція затримала голову Полтавського обласного "Удару" Петра Ворону. Вночі стало відомо про те, що йому висунули звинувачення у захопленні державних будівель за статтею 341 Кримінального кодексу України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування