Міністерство Присяжнюка нарахувало збитків від захоплення на 5 мільйонів

Вівторок, 11 лютого 2014, 12:36

Міністерство аграрної політики й продовольства оцінює у 5 мільйонів гривень збитки від січневого захоплення будівлі активістами.

Про це заявив міністр аграрної політики й продовольства Микола Присяжнюк на прес-конференції, повідомляють "Українські новини".

"Ми подали в Мінекономіки на розгляд збитки на суму трохи більше 5 млн гривень. Це за тими мінімумами, які ми можемо вимагати в держави й мінімізувати збитки", - сказав він.

За словами Присяжнюка, після захоплення будівлі протестувальниками залишилися розбиті вікна, поламані й розмальовані двері, порушена система відеоспостереження, відсутній сервер.

Міністр додав, що такі збитки, як відсутність телевізорів і картин, у відомстві не враховували.

Раніше Мінагрополітики оцінювало збитки від захоплення будівлі протестувальниками в 1 млн грн.

Як відомо, у ніч на 24 січня мітингувальники проти влади під егідою руху "Спільна справа" Олександра Данилюка захопили будівлю Мінагрополітики на вулиці Хрещатик, 24, за 50 метрів від Майдану Незалежності. Удень 24 січня вони вирішили пропускати працівників відомства в захоплену будівлю.

Удень 29 січня прихильники "Свободи" звільнили будівлю Мінагрополітики від активістів громадського руху "Спільна справа".

Данилюк був оголошений у розшук і покинув Україну. За його останніми заявами, він перебуває в Лондоні, бо його дружина – громадянка Великобританії. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News