Антимайданівський ролик в Криму розмістили за рахунок якихось організацій

Вівторок, 11 лютого 2014, 13:52

У Криму зізналися, що скандальний антимайданівський ролик крутять у місцевих тролейбусах коштом платників податків.

Про це генеральний директор "Кримтролейбусу" Валерій Заїкін заявив виданню 15 минут.

На питання про те, хто є замовником ролика, Заїкін відповів, що це - голова Республіканського комітету Криму з інформації Вадим Волченко.

У свою чергу сам Волченко в коментарі "Українській правді" повідомив, що для оплати ролика не використовувалися державні кошти.

"На цей ролик не витрачено жодної копійки бюджетних коштів. Ролик створений і розміщений за рахунок громадських організацій, що відстоюють збереження стабільності в Криму. Цей факт підтверджений відповідними договорами", - сказав він.

Водночас він відмовився називати ці організації. "Це не одна громадська організація", - сказав він.

 Я думаю, що буде коректно, якщо на ці питання далі дасть відповідь "Кримтролейбус".

Волченко визнав, що комітет з і інформації дійсно консультував в тому числі "Кримторлебус" про законність розміщення цих роликів.

На прохання конкретизувати, про що саме йдеться, він відповів: "Наприклад, якщо це соціальна реклама, то мають бути відповідні резолюції комітету". Водночас, відповідаючи на питання УП, він зазначив, що цей ролик не є соціальною рекламою.

Як відомо, в кримських тролейбусах пасажирам демонструють відеоролик, що закликає не приєднуватися до протестних антиурядових акцій.

У ролику йдеться про відданість президенту Віктору Януковичу, а також про загрозу "помаранчевого перевороту" та іноземного втручання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування