Герман заявила, що Янукович дасть Кличку "час підготуватися" до дебатів

Середа, 12 лютого 2014, 10:45

Соратники Віктора Януковича вважають, що лідер "УДАРу" Віталій Кличко намагається відкласти дебати з президентом, висуваючи йому умову відставки.

"Це проблема Кличка – він погодився, а тепер висуває якісь умови", - заявила радник президента, депутат від Партії регіонів Ганна Герман газеті "Комерсант-Україна". 

"Можливо, він погарячкував, давши позитивну відповідь, – коли Віталій буде готовий, нехай скаже!", - запропонувала вона.

"Думаю, що президент увійде в його положення і дасть йому час підготуватися", - заявила Герман.

У Національній телекомпанії України готові надати майданчик для дебатів на "Першому національному" телеканалі.

"Ми – державний телеканал, і все, що стосується діяльності президента, у першу чергу проходить у нас. Можливо, за домовленістю дебати будуть транслювати всі телеканали, як це відбувається з новорічним привітанням глави держави, але зараз сказати не можу, тому що дебати – це поки лише гіпотеза", - сказав генпродюсер НТКУ Ілля Ноябрьов.

Як відомо, 9 лютого на віче Кличко викликав Януковича на дебати на Майдані Незалежності у Києві.

Про готовність Януковича провести дебати з Кличком на телебаченні повідомила прес-служба президента у відповідь на журналістський запит.

Кличко у відповідь заявив, що готовий дебатувати з Януковичем, коли той, визнаючи свою відповідальність за ситуацію в Україні, подасть у відставку – і почнеться передвиборча кампанія кандидатів у президенти.

Востаннє Янукович брав участь у теледебатах у 2004 році, перед третім туром президентських виборів – тоді йому опонував Віктор Ющенко. Наступні теледебати мали відбутися 1 лютого 2010 року перед другим туром президентських виборів, але Янукович у студію не приїхав – і півтори години ефіру дісталися Юлії Тимошенко. 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування