Ще одну московську обіцянку Путіна Януковичу можуть не виконати

Четвер, 13 лютого 2014, 07:27

Питання про відновлення випуску важких транспортних літаків Ан-124 "Руслан" вирішиться позитивно, тільки якщо вдасться сформувати портфель замовлень, який окупить всі витрати.

Про це заявив журналістам директор департаменту авіаційної промисловості Мінпромторгу РФ Андрій Богинський, пише "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується відновлення виробництва цього літака, то все залежатиме від замовника, тієї кількості літаків, яку ми плануємо виробити. Якщо буде замовлення яке дозволить окупити ті витрати, які потрібні для відновлення виробництва, то це треба робити", - сказав чиновник.

За його словами, може бути ситуація, коли виробництво поки і не відновиться.

"Якщо замовлення внутрішнього і потенційного (експортного) недостатньо, то звичайно, треба тоді говорити про глибоку модернізацію існуючого парку", - сказав Богинський.

Він повідомив, що нещодавно з Україною було підписано міжурядову угоду щодо створення спільного підприємства з модернізації літака Ан-124.

"Зараз йдуть переговори з українськими колегами", - сказав Богинський.

Як відомо, в ході підписання у грудні "московських угод" президенти Росії і України домовилися про відновлення серійного виробництва літаків сімейства Ан-124.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування