Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нова більшість в Раді з'явиться лише тоді, коли Януко­вич політично впаде – Тимошенко

П'ятниця, 14 лютого 2014, 23:14

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не вірить у те, що у Верховній Раді може з'явитися нова більшість, поки президентом є Віктор Янукович.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Я не вірю в розкол у рядах олігархів, я не вірю в їхній відхід від Януковича та відкрите входження в демократичну коаліцію. З різних причин це неможливо, поки їх лідер на посаді. Їх кримінальний бізнес настільки злитий в одне ціле, що вони можуть роз'єднатися лише ціною власного життя", - вважає Тимошенко.

"Межигір'я Януковича оформ­лене на Клюєва, "Укр­телеком" Ахметова насправді належить ще й Яну­ковичу, телеканал "Інтер" Фірташа, напевно, має за фасадом власників, наближених до сім'ї. Весь цей серпентарій залитий цементом по імені Курченко", - додала вона.

"Який би олігархічний бізнес ви сьогодні не дослідили глибше, ви завжди знайдете там сім'ю", - зазначила Тимошенко.

"Усі розмови про демократію з олігархами зараз є утопічними. Переговори вести потрібно, але розуміючи, що взаємний канібалізм у них розпочнеться лише після політичного падіння Яну­ковича. А поки вони будуть монументально зберігати статус-кво", - вважає екс-прем'єр.

"Я не вірю в те, що в українському парламенті цього скликання народиться нова демократична більшість при діючому президентові. Це ще одна рожева казка, якою роблять спробу приспати Майдан", - заявила колишня чиновниця.

"Комуністи на службі у Володимира Путіна, Литвин на гачку "справи Гонгадзе" у Януко­вича. І не він один…. Фракція Партії регіонів чітко структурована на групи імені кожного клану та на тих, хто у них на роботі", - зазначила Тимошенко.

"Я підкреслюю, що ніхто з них не почне в парламенті голосувати проти Януковича, поки той працює президентом України. Існую­ча більшість може бути переформатована лише тоді, коли Януко­вич політично впаде. Інших варіантів не існує", - вважає вона.

"Я не вірю, що в існуючій ситуації Януковича можливо зняти з гачка Митного союзу, який міцно тримає в своїх руках Володи­мир Путін. Ця його залежність пожиттєва", - підкреслила Тимошенко.

Як відомо, останнім часом політики заявляють про можливість створення нової парламентської більшості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування