Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З кабінету Гереги у Київраді вкрали пудру і сейф

Субота, 15 лютого 2014, 09:13

Невідомі злочинці вкрали з кабінету секретаря Київради Галини Гереги телевізор, пудру і сейф.

Також зникли релігійні книги, прапори України та Києва, а фото Гереги опинилося під столом, повідомляє ТСН.

"В опечатані апартаменти вдерлися невідомі, вибивши частину дверей. Кабінети підлеглих секретаря Київради теж обчистили. У них також витягували сейф, але чомусь покинули біля дверей. Однак зникли принтер, факс і кулер для води. Окрім того, стерта вся інформація в комп'ютерах. Хто таке вчинив – не знають", - йдеться у повідомленні.

Комендант Київради Руслан Андрійко запевняє, що таке у приміщеннях наробили не вони.

"Це провокація, щоб очорнити наш протест. Три місяці ніхто нічого не крав, а тут раптом хтось щось вкрав", - обурений Андрійко.

Міліцію до пограбованих кабінетів активісти не пустили, винного знайти пообіцяли самі.

У райвідділку, до якого звернулися пограбовані київрадівці, поки що збирають усну інформацію, планують виїхати на місце події.

Працівникам Київради рекомендують ніде нічого не прибирати. Нічні події класифікують як крадіжку, за яку загрожує до 6 років позбавлення волі.

У свою чергу працівники Київради, які залишилися працювати в зайнятій активістами будівлі, заявляють: "У нас нормальні, навіть дружні стосунки з людьми, які тут перебувають. Вони приходили до нас пити чай з печивом".

Як відомо, раніше хтось проник до кабінету першого заступника Анатолія Голубченка, усе перевернули, але нічого не забрали.

На початку року невідомі зламали двері до комори та розкидали пакунки з нагородами. Чи щось зникло, з'ясовують правоохоронці. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування