До свободівця завітав озброєний "Сокіл" з обшуком та погрозами

Субота, 15 лютого 2014, 22:09

Міліцейський спецназ "Сокіл" захопив та обшукав складcькі приміщення, які використовуються для потреб Майдану та мали намір затримати депутата Києво-Святошинської райради,  заступника голови київської "Свободи"  Олександра Семененка.

Про це повідомили у прес-службі Свободи.

"Близько 25 невідомих увірвалися до складських приміщень, які належать свободівцю Олександрові Семененку, виламавши двері та вилучивши техніку, що належить свободівцю, зокрема звукопідсилювальну апаратуру", - йдеться у повідомленні.

 У приміщеннях проводився посилений обшук. Невідомі були вдягнені в маски та мали при собі автомати, відібрали у Семененка мобільні телефони та погрожували фізичною розправою.

На місце прибули народні депутати від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко та Святослав Ханенко. Після вимоги парламентарів назватися невідомі покинули територію. Один з них був без маски та показав посвідчення спецпідрозділу УБОЗ Київської області.

"Причиною обшуку спецназ назвав нібито якусь постанову суду, однак документа пред’явлено так і не було. На місце події було викликано наряд міліції", - повідомили у Свободі.

Склад вскривали силою, працював спецпідрозділ Сокіл. На фото - двері складу. Фото Андрія Іллєнка
"Склад вскривали силою, працював спецпідрозділ "Сокіл". На фото - двері складу". Фото Андрія Іллєнка

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News