Кримський спікер зібрався до Москви

Понеділок, 17 лютого 2014, 16:28

Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов у Москві зустрінеться з головою Державної Думи РФ Сергієм Наришкіним та керівниками фракцій Держдуми.

Це відбудеться в рамках робочого візиту 19-21 лютого, повідомляє прес -центр Верховної Ради АРК.

Головна мета візиту-досягнення домовленостей з керівництвом російської Держдуми про спільну реалізацію великих гуманітарних проектів в АРК , - зазначають у прес-службі.

Зокрема, йдеться про проведення в 2014 році VIII Міжнародного фестивалю "Велике російське слово", реконструкції Альмінської битви, а також створення меморіального комплексу , присвяченого жертвам фашистського концтабору .

У ході зустрічі з Наришкіним 20 лютого обговорюватимуться перспективи міжпарламентського та міжрегіонального співробітництва кримської автономії і регіонів РФ.

Крім того питання підготовки заходів з відзначення 70 -річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні, а також інші питання, пов'язані зі спільною історією, повідомляє прес-центр.

Як відомо, раніше на президії кримського парламенту було піднято питання про підготовку документів щодо створення робочої групи по внесенню змін до Конституції АР Крим та проведення загальнокримського опитування про статус Криму, а також про можливе звернення до Росії про "захист".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування