У ВР почали реєструвати постанови опозиції - депутат

Вівторок, 18 лютого 2014, 09:29

У Верховній раді почали реєструвати всі постанови опозиції.

Про це написав депутат Юрій Дерев'янко на своїй сторінці у Facebook

"Під тиском вулиці дали команду реєструвати всі Постанови", - написав він.

"Сектор реєстрації все підготував і передав документи керівництву", - додав він згодом.

Перед цим повідомлялося, що спікер Володимир Рибак навідріз відмовився реєструвати, посилаючись на юристів Мінюсту та АП.

Віце-спікер Верховної Ради Роман Кошулинський на брифінгу у ВР заявив, що апарат Верховної Ради відмовлявся реєструвати законопроект Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока щодо повернення до Конституції 2004-го року.

"До мене звернулися народні депутати з огляду на те апарат ВР відмовлявся реєструвати депутатську ініціативу з огляду на відсутність працівників на робочому місці, небажання реєструвати тощо", - підкреслив він. 

"Я своїм рішенням направив цей документ на ім'я голови апарату Верховної Ради Валентина Зайчука з вимогою терміново зареєструвати", - додав він.

На його думку, такі дії апарату ВР свідчать про намагання технічним способом заблокувати депутатську ініціативу, однак це не перешкодить розглянути це питання.

"Не буде нічого страшного, якщо ми у інший спосіб винесемо це питання на голосування… Нереєстрація не буде перешкодою для того, щоб ознайомити (з постановою) всіх з постановою і поставити це питання на голосування", - підкреслив віце-спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування