Тігіпко закликає сьогодні ж переобрати спікера і призначити прем'єра

Четвер, 20 лютого 2014, 10:55

Депутати фракції Партії регіонів створили всередині фракції антикризову депутатську групу.

Про це йдеться в його заяві Сергія Тігіпка, розміщеному на Facebook.

"Депутати фракції Партії регіонів заявляють про створення всередині фракції антикризової депутатської групи" , - заявив він.

"Ми запрошуємо всіх народних депутатів, незалежно від їх партійності, приєднатися до спільної роботи з реалізації заявлених кроків у парламенті. Йдеться про долю країни. Будьте відповідальними" , - заявив він.

Він також заявив про необхідність переобрати спікера Верховної Ради.

"Вважаю, що сьогодні першочерговими кроками є: Негайно змінити спікера. Головою Верховної Ради має стати депутат від опозиції" , - заявив він.

"Срочно обрати прем'єр-міністра, кандидатура якого буде підтримана всіма фракціями. Новий глава Кабміну в той же день має представити членів уряду і план першочергових дій", - вважає Тігіпко.

"Створити слідчу депутатську комісію з розслідування всіх порушень, які призвели до людських жертв", - зазначив Тігіпко.

"Президент, голова Верховної Ради , в.о. прем'єра і лідери опозиції повністю втратили контроль над ситуацією в країні і не пропонують жодних рішень, здатних заспокоїти країну. Їх бездіяльність призводить до посилення протистояння і людських жертв" , - вважає він.

"Необхідні негайні реальні кроки з врегулювання кризи в країні, а не видимість переговорів", - додав він.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News