Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ще одна держава "великої вісімки" ввела санкції проти "регіоналів"

П'ятниця, 21 лютого 2014, 01:42

Прем'єр-міністр Канади Стівен Харпер оголосив про додаткові санкції проти українського керівництва.

Про це повідомляє уряд Канади.

"Канада, як і раніше, обурена насильством, що триває в Україні. Наше уряд відреагував, ввівши заборону на поїздки високопоставлених керівників режиму і оголосивши надання медичної допомоги, щоб допомогти протестуючим у важку хвилину. Сьогодні наш уряд вживає додаткових заходів для посилення тиску на режим, щоб покласти край насильству", - сказав Харпер.

"Протягом багатьох місяців, наш уряд надсилав потужний сигнал уряду України, що її громадяни мають право реалізовувати своє демократичне право на мирний протест, не наражаючись на застосування смертельної сили і страхітливої жорстокості", - додав він.

"Сьогодні ми розширяємо список високопосадовців українського уряду та інших осіб, які несуть політичну відповідальність за насильство, якім заборонено право вїзду до Канади", - йдеться в заяві.

Харпер уточнив, що новий список розширює обмеження, оголошені 28 січня.

"Ми також будемо вводити економічні санкції щодо режиму Януковича і його прихильників. Ми сподіваємося, що ці серйозні кроки переконають уряд України щодо необхідності пошуку шляхів мирного врегулювання кризи", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування