На переговорах у Януковича домовилися про Угоду

П'ятниця, 21 лютого 2014, 07:52

Президент Віктор Янукович, лідери опозиції, представники Євросоюзу та Росії домовилися парафувати Угоду з врегулювання кризи.

Її підписання очікується о 12.00 в Адміністрації президента, повідомляє прес-служба Януковича за результатами переговорів.

"Завершились переговори щодо врегулювання політичної кризи в державі за участю президента України Віктора Януковича, лідерів опозиції, представників Європейського Союзу та Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

"Сторони дійшли згоди щодо парафування Угоди з врегулювання кризи. Підписання документу очікується о 12.00 в Адміністрації президента України", - повідомила прес-служба.

Як відомо, після майже трьох місяців протесту протистояння перейшло в криваву стадію, за останні три дні убито щонайменше 77 людей.

Янукович відмовлявся приставати на основні вимоги протестувальників, зокрема на відставку, винних за жертви також не покарано.

У ніч на 21 лютого 236 депутатів у Верховній Раді стоячи підтримали постанову, яка ставить на меті зупинення вогню та повернення всіх силовиків в казарми. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News