У Раді Майдану сумніваються, чи варто визнавати угоду з Януковичем

П'ятниця, 21 лютого 2014, 11:33

Рада Майдану на своєму засіданні вирішить, як реагувати на можливе підписання угоди з президентом Віктором Януковичем.

Як повідомляє ЛІГАБизнесІнформ, збори пройдуть в приміщенні кава-бару "Шоколадниця" на Хрещатику.

Біля будівлі стоять близько трьох десятків представників Демократичного альянсу з плакатами "Януковича у відставку". Вони вимагають не підписувати ніяких угод з президентом.

"Будемо вирішувати, як жити далі, що робити з Януковичем, тому що, наскільки я можу зрозуміти, анонсована угоду в 12:00 підписуватися не буде. Тут стоять люди (представники Демальянсу, - ред.) і це, власне, показник того, що люди не хочуть підписувати нічого з Януковичем", - сказав професор Києво-Могилянської академії Олексій Гарань.

Активіст Ігор Луценко, виступаючи перед пікетом, заявив, що опозиція використовує ситуацію, що склалася, для власних цілей.

"Ми зараз маємо дотиснути, тому що три богатиря шанованих ведуть переговори, переводять все це в політичний конфлікт. Немає ніякого політичного конфлікту. Є тільки бандити й громадяни проти них,"- зазначив він.

"Немає питання про переділ влади, немає питання, хто буде президентом. Є бандити і громадяни, і зараз ми вирішуємо цю проблему, а потім хай скільки хочуть обираються", - додав Луценко.

президент Віктор Янукович, лідери опозиції, представники Євросоюзу та Росії домовилися парафувати Угоду щодо врегулювання кризи. ЇЇ підписання очікується о 12.00 в Адміністрації президента.

Як повідомлялося, у четвер екс-прем'єр Юлія Тимошенко також заявила, що опозиція повинна припинити переговори з Януковичем і домагатися його негайної відставки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування