Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Житомирі та Чернігові регіонали відсторонилися від влади. У Вишгороді "зникла" райорганізація

Субота, 22 лютого 2014, 11:16

Житомирська облрада на позачерговій сесії 21 лютого рада прийняла відставку голови Йосипа Запаловського та обрала замість нього Віталія Француза від "Батьківщини".

Як повідомлили в прес-службі облради, відповідне рішення шляхом таємного голосування підтримали 70 з 77 присутніх депутатів, пишуть "Українські новини".

Француз є керівником фракції "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина " і главою облорганізації цієї політсили. Запаловський достроково склав свої повноваження, зачитавши з трибуни заяву про вихід з Партії регіонів і однойменної фракції.

Також депутати обрали заступником голови ОДА Руслана Годованого ("Батьківщина") замість Михайла Чпиря (ПР), за це рішення проголосували 60 депутатів.

Перший заступник голови облради Володимир Арешонков залишився на посаді.

Окрім того 15 депутатів Житомирської облради вирішили вийти з фракції Партії регіонів.  Відповідні заяви подали Юрій Андрійчук, Віктор Балюрко, Михайло Борщівський, Юрій Вайсберг, Анатолій Величук, Юрій Градовський, Сергій Диняк, Роман Зелінський, Андрій Кулик, Василь Куницький, Григорій Ломаков, Олександр Пастовенський, Василь Сухораба, Наталія Сич та Сергій Чушенко. 

Всього в Житомирській облраді - 111 депутатів.

Разом з тим голова Чернігівської ОДА подав заяву про звільнення з посади і вихід з ПР.

Як повідомляє "Високий Вал", голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник та Іван Коробка подали у відставку, "зробили це тихо і спокійно".

"Мене висувала і обирала більшість і я вважаю за необхідне подати у відставку , я написав заяву", - сказав Мельник.

Окрім того Вишгородська райорганізація Партії регіонів (Київська область) у повному складі склала партійні квитки та прийняла рішення про саморозпуск.

Раніше голова Вишгородської РО ПР, народний депутат України Ярослав Москаленко вийшов зі складу фракції Партії регіонів. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...