У Маріуполі прихильники Януковича напали на євромайданівця та журналістів

Неділя, 23 лютого 2014, 16:48

У Маріуполі учасники мітингу на підтримку Віктора Януковича, якого Рада вже позбавила повноважень президента, напали на активіста Євромайдану Євгена Корабльова та витягли його на свою сцену.

Обурені мітингувальники штовхали чоловіка, тягли його по сцені і сильно кричали.

Натовп під сценою у цей час натхненно радів.

Між прихильниками Януковича та журналісткою Ігнатченко, яка знімала на відео захоплення Корабльова, також відбулася перепалка.

Окрім того, учасники мітингу оточили знімальну групу телеканалу МТВ, заважаючи їй фільмувати мітинг.

Як повідомили в місцевому осередку "Удар", 22 лютого у Маріуполі відбулася хода на вшанування пам'яті загиблих на Майдані. Під час ходи був анонсований мітинг на неділю на підтримку Майдану.

Згодом з'ясувалося, що в цей же час, але в іншому місці, має відбутися мітинг антимайдановців.

Голова Маріупольської міськорганізації партії "Удар" Анатолій Семенов зазначив, що участь в антимайданівському мітингу взяли 700-800 осіб, серед яких представники організації "Искренность", якою опікується народний депутат від Партіії регіонів Володимир Бойко, молодики спортивної статури та представники деяких охоронних підприємств.

"Ці люди ведуть себе досить агресивно. Звучать лозунги "Смерть фашистам", "Дайте зброю - ми повбиваємо майданівців", - зазначив він.

За його словами "ударівця", ці люди прийшли колоною до місця проведення мітингу в підтримку Майдану, який завершився, але не всі його учасники розійшлися. Після цього відбулися сутички, в яких постраждали люди.

Семенов додав, що міліції на місці події "фактично не було".

Українська правда, Новости Донбасса

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News