Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Самооборона не дозволила вивезти речі Добкіна з ХОДА

Понеділок, 24 лютого 2014, 15:57

Співробітники Самооброни затримали на території ХОДА автобус з речами губернатора Михайла Добкіна.

Про це повідомляє MediaPort.

Близько години дня співробітники Харкіської обласної адміністрації завантажили речі з кабінету губернатора Михайла Добкіна в мікроавтобус і спробували виїхати з території ОДА.

Активісти Евромайдана, які чергують біля воріт обладміністрації з боку вулиці Мироносицька, зупинили авто для огляду. За їх словами, вони побоюються, щоб разом з речами з території обладміністрації були вивезені документи.

Документів та інших підозрілих предметів в коробках вони не знайшли. Усередині виявилися тарілки, келихи, ложки, мікрохвильовка, чайник, кілька книг, грамоти.

фото MediaPort 
фото MediaPort 

 фото MediaPort 
 фото MediaPort 

Речі з кабінету губернатора після огляду знову завантажили в мікроавтобус. За словами активістів, машина залишиться на території адміністрації, її охоронятимуть, поки не зроблять повну опис предметів .

Вхід до будівлі Харківського облдержадміністрації з ранку відкритий для всіх бажаючих. Як відзначають журналісти, обстановка в ХОДА спокійна. Активісти на вході перевіряють великі сумки на наявність зброї і спиртного. Співробітники обладміністрації безперешкодно потрапили на роботу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування