Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меджліс просить Раду направити до Криму спецкомісію

Понеділок, 24 лютого 2014, 19:27

Меджліс кримськотатарського народу вимагає від Ради направити до Криму спеціальну депутатську комісію для вивчення ситуації на півострові.

Про це заявив голова меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Голова меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявляє, що меджліс направив до Верховної Ради вимогу направити до Криму спеціальну депутатську комісію Верховної Ради для вивчення ситуації в Криму, зокрема з діяльністю Верховної Ради Криму.

"До фракцій Верховної Ради направлено повідомлення про необхідність направлення до Криму спеціальної депутатської комісії. Ця комісія потрібна тут для того, щоб подивитися і вивчити, передусім, обстановку", - заявив Чубаров.

"Друге - ця комісія має вивчити ситуацію, яка склалася з діяльністю Верховної Ради Криму. Ми наполягатимемо на нашому підході: ця Верховна Рада має бути розпущена", - сказав він.

Також, на його думку, спеціальна депутатська комісія Верховної Ради має вивчити ситуацію, пов'язану з управлінням у Криму.

"Ми вважаємо, що команда (провладна - ред.), яка все ще не усвідомила того, чого очікують від управлінців люди, котрі живуть у Криму, така команда має піти. Сприяти цьому може спеціальна депутатська комісія Верховної Ради", - сказав він.

Раныше спікер ВР Олександр Турчинов заявив, що дасть доручення голові Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки оборони Володимиру Литвину щодо створення робочої групи з питань, актуальних у Криму та Севастополі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування