Spilno.tv закликає Громадське об'єднатися

Вівторок, 25 лютого 2014, 17:06

Колектив Spilno.tv  закликає журналістів Громадського телебачення об'єднатися та створити потужний інформаційний ресурс.

Про це йдеться у зверненні колективу Spilno.tv (ГО СПІЛЬНОБАЧЕННЯ) до Громадського ТБ, розміщеному у Facebook.

"Ми бачили, як державний телеканал УТ-1, який фінансується з наших податків, виправдовував репресивні дії влади та вів пропаганду по розколу України", - заявили журналісти.

"Тому, ми вважаємо за необхідне терміново, на законодавчому рівні, передати ресурси мовлення та матеріально-технічну базу новому всеукраїнському об’єднаному громадському мовнику, який ми створимо спільно з вами!", - сказано у зверненні.

Колектив Spilno.tv заявляє, що сьогодні існує велика загроза розколу України і громадянського конфлікту.

"Ми можемо уникнути це спільними зусиллями через єдину інформаційну кампанію. Ви сильні студійним форматом, а ми сильні польовим, стрімерським форматом", - зазначили журналісти Spilno.tv.

Журналісти наголосили, що понад 90% медійних ресурсів належали олігархам та контролювались владою. Через це, як йдеться у зверненні, багато журналістів вимушені були звільнитися через цензуру.

"Ми разом з вами мріяли створити загальноукраїнський громадський телеканал. У нас є шанс зробити це просто зараз", - заявляє Spilno.tv.

"Об’єднання наших команд дозволить створити потужний інформаційний ресурс, який допоможе подолати гуманітарну кризу в країні. Ми закликаємо вас до спільної дії в інформаційному просторі", - закликали журналісти.

Вони переконані, що таке об’єднання стане прикладом, як потрібно гуртуватися для збереження цілісності країни. 

Як відомо, Громадське телебачення надало можливість Першому національному транслювати інформаційно-суспільні блоки Громадського в своєму ефірі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування