Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Кандидат у віце-прем'єри Сич хотів заборонити аборти

Четвер, 27 лютого 2014, 10:52

Кандидат у віце-прем'єри свободівець Олександр Сич був одним із авторів скандального законопроекту, яким пропонувалось заборонити аборти.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

Згідно із тим законопроектом, дозвіл на переривання вагітності можна отримати лише за медичними показаннями та в разі зґвалтування, доведеного в суді.

Автори законопроекту пропонують наслідувати католицькі країни - Польщу та Ірландію, проте експерти дуже критично ставляться до цих прикладів.

Сам Сич заявляв, що жінка має право не вагітніти, і для цього має просто дотримуватись певної поведінки.

"Жінка має право не вагітніти. Хай не вагітніє. Хай веде упорядкований спосіб життя. Хай планує свою родину. Впорядкування цього питання в законодавстві і жорсткі умови щодо проведення або непроведення абортів змусять до цього ставитись відповідальніше", - заявив Сич.

Приклад Польщі правозахисники вважають невдалим, адже тамтешні жінки їздять робити аборти до України. Лікарі заборону абортів теж не підтримують.

І в демографічний бум, який нібито має від цього настати, не вірять, оскільки його не сталось ні у Польщі, ані в Ірландії, де рівень життя вищий.

Для того, аби не мати клопотів із доведенням того, що жінку саме зґвалтували, Сич радить вести правильний спосіб життя.

"Я не працюю у правоохоронних органах і я не знаю, як жінка може довести чи не довести... Але перш за все треба вести такий спосіб життя, щоб не потрапити під ризик зґвалтування. В тому числі, розпиваючи спиртні напої, перебуваючи у сумнівних компаніях", - вважає Сич.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування