Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Правому секторі" вже хочуть на вибори

П'ятниця, 28 лютого 2014, 11:13

"Правий сектор" не бачить себе у складі нинішнього уряду, але готується до парламентських виборів.

Про це заявив член політради "Правого сектора", головний ідеологічний референт "Соціал-національної асаммблеі" і "Патріота України" Олег Однороженко в ексклюзивному інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна .

"Ми будемо спостерігати за цією владою. Потім пройдуть президентські, а потім і парламентські вибори, в яких візьмемо участь - депутатів будемо висувати однозначно. І відштовхуючись від того, наскільки нам буде проявлено довіру, будемо брати участь у формуванні влади і вимагати, щоб окремі сфери були закріплені за нами", - сказав Однороженко.

Недоцільність прийняття участі в нинішньому уряді Однороженко пояснив тим, що, будучи обтяженим владою, "необхідно нести відповідальність, і тоді не буде права на прийняття кардинальних рішень".

"Тим більше, ми не хочемо бути простими статистами, де певні політики зможуть прикриватися нашим ім'ям. Звичайно, якщо нам будуть делеговані якісь галузі, де ми зможемо приймати рішення і відповідати за них, то тоді сенс йти є. Але найближчим часом поки не плануємо", - сказав він.

Разом із тим він пообіцяв, що ПС не заважатиме нинішній владі.

"У багатьох питаннях нас не влаштовує позиція нинішньої влади, яка була раніше опозицією. Але ми будемо її підтримувати для встановлення порядку в країні, при цьому жорстко її контролюючи", - повідомив Однороженко.

За його словами, основною метою діяльності "Правого сектора", в якому "є різні організації, це об'єднання поки ще досить аморфне" - наведення порядку в Україн 

"Нам також не подобається те, що відбувається на вулицях, коли відбуваються самозахоплення, пограбування і т.д. Звичайно, ми докладаємо максимум зусиль, щоб покласти цьому край. В Україні повинен дійсно бути порядок, дисципліна і ієрархія", - розповів Однороженко.

Раніше ЗМІ повідомляли, що "Правий сектор" планує перетворитися на політичну партію, зареєструватися в Міністерстві юстиції і балотуватися до парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...