Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жоден з депутатів, що обралися у Криму, не голосували за постанову ВР по півострову

П'ятниця, 28 лютого 2014, 13:07

Жоден з депутатів, обраних по кримських округах, постанову Верховної Ради про заклик до Росії припинити зазіхання на державний суверенітет не підтримав.

Вони є або були у фракції Партії регіонів після обрання депутатами.

Так, постанову не підтримали "регіонали "Віталіна Дзоз, Лев Миримський, Олена Нетецька, Олег Парасків, Валентина Лютікова, Юлія Льовочкіна, Сергій Брайко, Борис Дейч, Олександр Нечаєв, Григорій Груба, Вадим Колесніченко.

Не голосував за постанову і Вадим Новинський, який був обраний по округу у Севастополі на довиборах у липні 2013 року.

При цьому ще напередодні Новинський виступив з заявою про те, що виступає за цілісність країни, закликає до мирного вирішення всіх питань.

Не дала жодного голосу і фракція Компартії при тому, що у Севастополі вона намагалася показати себе опонентом Партії регіонів. 

Як відомо, своєю постановою Верховна Рада вимагає від Росії припинити кроки, які мають ознаки зазіхань на державний суверенітет  і територіальну цілісність України у тому числі відмовитися від підтримки сепаратизму в Україні у будь-якій форм.

Крім того, парламент вимагає від держав-підписантів Будепештського меморандуму - Росії, США, Великобританії –  підтвердити зобов'язання утримуватись від загрози силою чи використання зброї проти територіальної цілісності чи політичної незалежності України і що ніяка їхня зброя не буде  використана  проти України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування