Медведчук назвав брехливими заяви про причетність до викрадення Булатова

Четвер, 6 лютого 2014, 18:55

У прес-службі "Українського вибору" назвали "цинічною і брехливою" заяву лідера автомайдану Дмитра Булатова про те, що до його викрадення причетний Віктор Медведчук.

Про це йдеться в повідомленні, поширеному громадським рухом в четвер ввечері.

"Заяви Дмитра Булатова про те, що до його викрадення причетний лідер Громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук, - цинічні й брехливі", - сказано в заяві.

"Провокаційне твердження ватажка автомайдану, що атакує паркани і нищить чужу власність, можна розцінювати тільки як зведення рахунків і помсту за заяву до органів міліції", - вважають в команді Медведчука.

"Булатов прекрасно розуміє, що за заподіяння шкоди і пошкодження приватної власності він буде нести кримінальну відповідальність за законом, після того, як слідство буде завершене", - сказано в заяві.

"Абсурдні звинувачення на адресу Віктора Медведчука - єдиного політика, який на витівки Булатова і йому подібних реагував виключно в рамках правового поля, звернувшись до правоохоронних органів, варто розцінювати лише як спробу втікти від справедливого покарання", - вважають в "Українському виборі".

Як відомо, Булатов вважає, що до його викрадення може бути причетний Віктор Медведчук.

Після приїзду автомайдану до Медведчука, той заявив: "Ані залякати, ані зупинити мене не вийде". "Їм (опозиційним лідерам)хочеться воювати? Я воювати вмію. У нас достатньо сил і можливостей, щоб відстояти наші погляди і переконання".

Подробиці, які Булатов розповів про своє викрадення, читате тут.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування