Тимошенко у "Шаріте" проходить фізичну терапію

Понеділок, 10 березня 2014, 17:50

Юлія Тимошенко знаходиться на лікуванні у берлінській клініці "Шаріте".

Про це повідомила прес-служба "Батьківщини".

Повідомляється, що лікарі клініки провели ретельне обстеження Тимошенко та зробили перші кроки з її терапевтичного обслуговування. 

"У Юлії Тимошенко хронічне захворювання, що виникло внаслідок грижі міжхребетних дисків і запалення хребцевих суглобів. Зараз ми почали проводити терапію по болях у спині", - сказав голова правління "Шаріте" невролог Карл Макс Айнхойпль. 

За словами лікарів, спочатку за допомогою знеболюючих препаратів відбудеться консервативне лікування больових симптомів. Окрім цього, із сьогоднішнього дня Юлія Тимошенко проходить фізичну терапію. 

Наступними днями до діагностичних і терапевтичних заходів долучаться спеціалісти в галузі ортопедії, фізикальної медицини, неврології, нейрохірургії та нейрорадіології. Після цього експерти "Шаріте" вирішать, чи потребує пацієнтка проведення операції. 

Як відомо, 22 лютого 2014 року Тимошенко вийшла на волю за рішенням Верховної Ради. Її вивезли з харківської лікарні у візку. Вона одразу прибула до Києва, вшанувала загиблих на Майдані та виступила зі сцени, також на візку.

Згодом, 23 лютого, Тимошенко поїхала у Дніпропетровськ до своєї мами, у якої відмовили ноги.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель повторювала, що у її країні готові прийняти Юлію Тимошенко на лікування

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування