У Бахчисараї автобату поставили ультиматум, у Джанкої окупанти "обживаються"

Середа, 12 березня 2014, 07:35

У Бахчисараї на територію автобатальйону вторглися два десятки російських військовослужбовців і вимагали перейти на сторону супротивника або покинути територію.

Про це пише керівник прес-центру Міноборони в Криму Владислав Селезньов у Facebook.

"Із Бахчисарая повідомляють, що сьогодні вранці на територію автобату прибули два десятки російських військовослужбовців на чолі з "майором, жителем планети земля" (так представився старший групи)", - повідомив він.

"Вимоги прибулих: або до 8.00 ранку сьогоднішнього дня скласти присягу на вірність народу Криму, або покинути територію військової частини. Серед вимог також – передати під контроль усі матеріальні засоби військової частини під контроль сил самооборони Криму", - додав Селезньов.

Він нагадав, що вже 2 дні зазначена частина, після силового захоплення, перебуває під контролем сил "самооборони Криму".

Тим часом, у Джанкої на території аеродрому росіяни розгортають свою військову інфраструктуру.

"Як повідомила прес-служба Повітряних Сил ВР України, на даний момент на аеродромі Джанкой розгорнуто медичний пункт російських військ", - написав Селезньов близько 8 ранку.

"Також на території аеродрому йде розгортання військової польової інфраструктури. Установлено, що на військовому об'єкті перебуває до 300 військовослужбовців РФ", - зазначив він.

"За інформацією прес-служби, учора на території аеродрому здійснили посадку 5 вертольотів: 1 МІ-8 і 4 МІ-24", - додав керівник прес-центру Міноборони в Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування