Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

55-й зенітно-ракетний полк не буде виконувати ультиматуму про складення зброї

Середа, 12 березня 2014, 19:07

Військовослужбовці 55-го зенітно-ракетного полку Повітряних сил Збройних сил України, дислокованого під Євпаторією, вирішили не виконувати ультиматуму нібито уповноваженого з забезпечення організації та проведення загальнокримського референдуму Юрія Жеребцова.

Про це йдеться у відповіді командування частини.

"У вашому зверненні ви пропонуєте здати зброю на склад і передати об'єкт під охорону особовому складу спецпідрозділу Чорноморського флоту РФ, але навколо території нашої частини немає представників ЧФ РФ, а є лише представники озброєного формування без знаків розрізнення, які не надають документів про свою приналежність", - зазначено у повідомленні.

"Вони називаються "самообороною Криму". Тому законних підстав про передання зброї військовою частиною А-4519 немає", - йдеться у заяві.

У своїй офіційній відповіді командування полку вказує також на відсутність у того, хто пред'явив ультиматум про здачу, підтверджувальних документів про повноваження і рекомендує звернутися до вищого командування.

"Із цього питання пропонуємо вам проводити переговори з уповноваженими представниками Генштабу Збройних сил та Міноборони України", - зазначено у відповіді на ультиматум.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування