Знімальну групу "1+1", яку викрали в Абхазії, депортували

Середа, 12 березня 2014, 22:21

Телеканал "1+1" заявив про викрадення своєї знімальної групи, яка перебувала в Абхазії.

Про це в середу ввечері повідомила прес-служба каналу.

"12 березня пропав зв'язок зі знімальною групою "1 +1". Зараз є всі підстави вважати, що журналістів "1 +1" викрали. Кореспондент ТСН Наталка Пісня і оператор Сергій Кисельов знаходилися в Абхазії. Під час поїздки вони зупинилися в місцевому готелі", - повідомили в компанії.

"За останньою інформацією, яку повідомила Пісня керівництву каналу, адміністрація готелю попросила журналістів нікуди не відлучатися, мовляв, з ними хочуть поговорити працівники місцевих структур служби безпеки. Після цього знімальну групу "1+1" повезли на допит у невідомому напрямку", - розповіли в прес-службі каналу.

"Це остання інформація, яка надходила від журналістів ТСН. Зараз з ними немає зв'язку", - зазначили в компанії.

"Канал "1+1" глибоко стурбований ситуацією з незаконним затриманням українських журналістів і звертається до влади Росії та Абхазії з вимогою прояснити ситуацію", - сказано в заяві.

Опівночі стало відомо, що знімальну групу ТСН депортували з Абхазії.

"Після багатогодинного допиту Наталку Пісню і Сергія Кисельова депортували з Абхазії. Зараз вони вже перебувають на території Російської Федерації, звідки найближчим часом вирушають до України", - повідомив "Телекритиці" керівник ТСН Сергій Попов.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News