Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму зник іще один активіст – шукають уже чотирьох

Четвер, 13 березня 2014, 08:09

У Криму зник активіст, корінний сімферополець Михайло Вдовченко.

Зв’язок із 28-річним Вдовченком зник 11 березня після 15:00, коли він рухався з центру Сімферополя додому,  повідомляє спільнота "Крим-SOS" у Facebook

"В останній розмові (близько 15 годин дня), сказав, що з боку ж/д вокзалу йде додому через центр, імовірно район парку Шевченка - Куйбишевського кільця, можливо набережна р. Салгир. Додому так і не повернувся. Телефон вимкнений", - йдеться у повідомленні.

Вдовченко з прапором у Сімферополі 11 березня. Фото Serg Return

Тих, хто щось знає про Вдовченка, просять звертатися  до Катерини Данилової у Facebook або за телефонами: 050 577 85 96 (Катя), 093 572 94 99 (Саша).

 

Крім того, понад добу немає зв’язку і з координатором кримського Євромайдану Сергієм Ковальським. Як повідомляє кореспондент "Радіо Свобода", востаннє він телефонував зранку вівторка, повідомивши, що не зможе прийти на мітинг проти приєднання Криму до Росії з міркувань безпеки, оскільки йому погрожують невідомі.

Досі не відома доля голови Всекримської української ради, координатора кримського Євромайдану Андрія Щекуна і голови Піклувальної ради Української школи-гімназії Сімферополя Анатолія Ковальського, викрадених 9 березня у Сімферополі.

Інформацією про їхнє перебування не володіє жодна правоохоронна структура Криму.

Як відомо, напередодні до Києва з Криму повернулися троє дівчат і два хлопці, серед яких активісти та журналісти, яких декілька днів шукали, доки різні проросійські сили утримували їх на півострові. Активістів залякували і били. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування