Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Позов проти Турчинова не має перспективи на задоволення

Четвер, 13 березня 2014, 13:26

Народний депутат Власенко вважає, що позов стосовно неправомірності призначення Турчинова в.о. президента не має перспективи бути задоволеним.

Про це Власенко розповів у коментарі журналістам у четвер.

За його словами, донецький адвокат, який зробив подання, "не мав права на позов, оскільки якщо людина його подає, її права у такому випадку, мають бути порушені".

"І це не повинні бути абстрактні права на кшталт того, що хтось порушив моє право на прийняття сонячних ванн. Тому ця людина у такому випадку не має взагалі права на позов, і на цій підставі суд повинен був їй відмовити", - заявив народний депутат.

Водночас він додав: "Але розуміючи судову практику системи адмінсудів, я вважаю, що не зважаючи на прийняття справи до розгляду, не має жодних підстав для задоволення цієї заяви".

На запитання, чи подавався цей позов з метою дестабілізації поточної політичної ситуації в Україні Власенко відповів: "Я  б не концентрувався на тій думці, яку всі обговорюють. Насправді є багато людей, які роблять це свідомо, але і багато тих, хто робить це для власного задоволення".

11 березня Вищий адміністративний суд України відкрив провадження щодо правомірності рішення Верховної Ради України про покладення на голову парламенту Олександра Турчинова обов’язків президента.

Позов проти Туричнова подав донецький адвокат Володимир Оленцевич, який раніше скаржився до суду на укази про присвоєння звання Герой України Роману Шухевичу та Степанові Бандері.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування