Соболєв: Влада не відмовляється від дострокових парламентських виборів

Субота, 15 березня 2014, 13:07

У фракції "Батьківщина" наполягають, що дострокові вибори до Верховної Ради мають відбутися одразу після президентських.

Про це сказав в.о. лідера "Батькивщини" Сергій Соболєв на брифінгу в суботу.

Зокрема, коментуючи інформацію про підготовку новою владою мирової угоди з Росією, де передбачено створення коаліції з Партією регіонів і відмова від дострокових парламентських виборів, Соболев сказав, що це не відповідає дійсності.

"Всі переговори, які відбулися в рамках коаліції, підтверджують, що ми залишаємося на позиції , що по завершенню президентських виборів 25 травня і встановлення їхніх результатів повинно негайно бути ухвалені рішення щодо проведення парламентських виборів", - підкреслив депутат.

Як відомо, у суботу в українських ЗМІ з'явилась інформація про підготовку мирової угоди української влади і Москви

Суть пропозиції - повернутися до виконання умов Угоди від 21 лютого, але - вже без Віктора Януковича. Згідно з обговорюваним планом, восени має бути прийнята нова Конституція, з вкрай урізаними повноваженнями президента і вельми широкими повноваженнями Криму та інших регіонів.

Друга умова - створення широкої парламентської коаліції за участю Партії регіонів, але - без дострокових парламентських виборів, - йдеться у статті Дзеркала тижня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News