Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стан поранених у Харкові середньотяжкий, загрози життю немає - лікарі

Субота, 15 березня 2014, 14:01

Стан поранених в результаті нічних зіткнень в Харкові не становить загрози для їх життя.

Про це заявила головний лікар міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Олена Ковальова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Їх стан на сьогодні можна розцінювати як середньотяжкий, загрози життю та здоров'ю зараз немає", - заявила Ковальова.

За її словами, четверо постраждалих були доставлені в лікарню протягом періоду з 22:40 до 23:00.

"В усіх - вогнепальні поранення дробом у різні ділянки тіла (голова, лицьова зона, верхні кінцівки). Близько 5 години ранку в суботу "швидка" доставила ще одного постраждалого, у якого також були поранення з травматичної зброї гумовими кулями в поперековій області і область середніх кінцівок", - зазначила Ковальова.

Також вона повідомила, що один з поранених - співробітник міліції  - прооперований,  у нього вилучені фрагменти дробу з щелепно-лицьової області.

За словами лікаря, стан пацієнтів дозволяє їм спілкуватися з правоохоронцями.

Разом з тим прокурор Харкова Євген Попович повідомив, що за попередніми даними в людей під час сутички стріляли картеччю.

"За результатами огляду тіл одного і другого загиблого, попередня причина смерті - вогнепальне поранення картеччю. Аналогічний характер пошкоджень і у пораненого співробітника міліції", - повідомив Попович.

Він також додав, щов результаті зіткнень із застосуванням вогнепальної зброї загинули двоє чоловіків (20-ти і 31 року). Крім того, під час зіткнень важке поранення отримав 29-річний старший лейтенант міліції.

Ще чотири людини госпіталізовані в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

За даними видання 057.ua, госпіталізовані до лікарні - Олег  Портаненко 1985 року народження, старший лейтенант міліції,  Андрій  Алексеєнко 1992 р.н. (мешкає у Харкові), Сергій Козаченко 1990 р.н., мешкає у м.Ізмаїл (Одеська обл.), Едуард  (прізнвище невідоме, на вигляд близько 40 років).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування