Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР: В Криму діє право людини зі зброєю. Це все, що отримали кримчани

Неділя, 16 березня 2014, 10:55

Від військової інтервенції Росії кримчани вже сьогодні отримали зірваний туристичний сезон, блокування грошей на банківських рахунках та зірвану посівну

Про це йдеться у заяві партії УДАР.

"Крим та кримчани виявилися заручниками військової інтервенції. Вже сьогодні на окупованому півострові не діють ані українські закони, ані міжнародні норми. Там взагалі немає жодних правил, крім права людини із зброєю. Поки що це все, що отримали кримчани", - йдеться в заяві.

"І це тільки початок. Мешканцям Криму, які досі  тішили себе марними сподіваннями, варто зрозуміти, що жодної  фінансової допомоги від Кремля не буде", - зазначають в партії.

Також в УДАРі зазначили: результати "референдуму" ще навіть не оголошено, а у Москві вже відмовляються від своїх слів".

"В Росії починають розуміти - в умовах міжнародної ізоляції та санкцій говорити про будь-яку фінансову допомогу стає ненауковою фантастикою. Натомість Крим отримав вбитий туристичний сезон, блокування грошей на банківських рахунках, зірвану посівну", - наголошують в "УДАРі".

Також у партії не виключають, що вже найближчим часом у Криму можуть початися проблеми з електрикою – адже навряд чи на території півострова сьогодні хтось лагодитиме електромережі.

"Перелік можна продовжити. Усе це означає, що завтра Крим перетвориться на територію без майбутнього – за прикладом Абхазії чи Південної Осетії", - підкреслюють в УДАРі.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування