У Криму знайшлися зниклі активісти. Священника допитували силовики

Неділя, 16 березня 2014, 20:45

У Криму після завершення "референдуму" вийшли на зв"язок усі зниклі активісти.

Про це йдеться у повідомленні спільноти Крим SOS.

"Тільки що вийшли на зв’язок активісти Студентської Асамблеї Марта Погоріла та Алік Сардарян. Кажуть, що з ними не все гаразд, але їх відпустили, і вони їдуть до Києва", - йдеться у повідомленні.

"Священики УГКЦ знайшлися у Криму. Нікуди вони не зникали. Просто виключили телефони. А до о. Миколи Квича стукали в двері так звані "самооборонці" в Севастополі, але потім вони пішли", - додали активісти.

Окрім того знайшовся чилійський журналіст, в орендовану квартиру якого у Сімферополі увірвались люди в масках ввечері 15 березня.

Разом з тим стало відомо, що священик Микола Квич, який був викрадений представниками "самооборони" 15 березня, пізніше був звільнений і відпущений додому.

"Протягом дванадцяти годин священика утримували у Севастопольському відділенні міліції, де його в грубій формі допитували представники місцевих силових структур, звинувачуючи в організації провокацій у Криму", - йдеться у повідомленні ІРС.

У помешканні Квича провели обшук та знайшли 10 бронежилетів, які він мав намір передати у якості гуманітарної допомоги  українським військовослужбовцям.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування