Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін наказав схвалити проект договору про "прийняття Криму"

Вівторок, 18 березня 2014, 08:17

Президент Російської Федерації Володимир Путін розпорядився схвалити проект договору між Російською Федерацією та Кримом про прийняття Республіки Крим до складу РФ.

Відповідне розпорядження датоване 17 березня й опубліковане на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ 18 березня.

У документі міститься розпорядження "вважати за доцільне підписати Договір на найвищому рівні". Проектом договору передбачено прийняття Криму як нового суб'єкта РФ.

Путін розпорядився схвалити проект договору про "прийняття Криму"

Крім того, Путін розпорядився зібрати 18 березня, о 15:00 за московським часом (13:00 – за київським) представників російських органів влади на свій виступ із приводу "прийняття Криму" до складу Російської Федерації.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що рішення президента РФ виступити зі зверненням викликане не законодавчою необхідністю, а особистим бажанням Путіна висловитися щодо підсумків "референдуму" в Криму й рішень Верховної Ради республіки.

"Президент прийняв рішення виступити. Це його бажання", - пояснив газеті "Комерсант" Пєсков.

За його словами, на додаток до виступу президента будуть оформлені за його підписом усі необхідні документи для подальших рішень щодо статусу Криму: "Усі подальші кроки будуть ясні після виступу президента". 

Путін виступить із посланням щодо "приєднання Криму" до РФ

Як відомо, 17 березня Путін підписав указ "Про визнання Республіки Крим".

Напередодні, 16 березня, у Криму проросійські сили провели незаконний "референдум", на якому переважна більшість нібито виступила за входження Криму в Росію. При цьому кримські татари так званий "референдум" не визнали й не брали участі в ньому, як і багато кримчан, які виступають за збереження Криму у складі України.

Люди бояться, бо Крим окупований російськими військовими без розпізнавальних знаків, а також завезеними з Росії "козаками" і проросійськи настроєними молодчиками, які іменують себе "самообороною Криму" і нападають на проукраїнськи налаштованих людей.

Україна й Захід, а також Японія не визнають так званий "кримський референдум".   

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: