Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держдума просить ЄС та США ввести санкції проти усіх її депутатів

Вівторок, 18 березня 2014, 11:34

Депутати Держдуми РФ схвалили заяву, в якому вони просять президента США Барака Обаму і політиків ЄС поширити на них санкції, введені 17 березня у зв'язку з ситуацією на Україні.

Як повідомляється ИТАР-ТАСС, за документ проголосували 353 парламентаря.

"17 березня в черговий раз держдеп США (президент Барак) Обама і Євросоюз почали безглузду спробу налякати їжака..." - сказав, представляючи колегам документ, перший заступник голови комітету Держдуми у справах громадських об'єднань і релігійних організацій Михайло Маркелов ("Єдина Росія").

"Ми сьогодні пропонуємо американцям включити у список по санкціям всіх депутатів Держдуми - в основному, це депутати - якщо вже американці роблять акцент, що в цьому списку є депутат (голова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Олена) Мізуліна, - 436 депутатів Держдуми, які голосували за закон, який захищає наших дітей від гей-пропаганди", - виклав Маркелов зміст документа.

Авторами заяви виступили представники всіх фракцій - Михайло Маркелов ("Єдина Росія"), Ярослав Нілов (ЛДПР), Михайло Ємельянов ("Справедлива Росія"), Олександр Ющенко (КПРФ).

"Зрозуміло й те, що вся ця політична істерика є реакцією на прийнятий за ініціативою Олени Мізуліної закон про заборону гей-пропаганди серед дітей", - йдеться в тексті постанови.

При цьому підкреслюється, що депутати Держдуми "не бояться" санкцій.

Як відомо, США заарештували майно 7 російських громадян, Рада Євросоюзу затвердив санкції у вигляді заборони на в'їзд і заморожування активів стосовно 21 особи з України та Росії. Крім того, додаткові санкції проти "режиму Путіна" та інших, хто ставить під загрозу суверенітет України, запровадив уряд Канади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування