Нардеп із Криму Миримський: Я складно переварюю все, що відбувається

Вівторок, 18 березня 2014, 19:41

Депутат Лев Миримський, який був обраний до ВР по мажоритарному округу в Криму, збирається залишатися депутатом, однак вагається з визначенням, якій країні належить півострів.

Про це він розповів у коментарі "Українській правді".

"Поки я буду розуміти, що я потрібний і можу принести користь Криму й кримчанам, я буду однозначно залишатися в парламенті України. Я вважаю, що Крим має бути між Україною й Росією мостом дружби, тому що сталося те, що сталося, але нікому не потрібна війна. А Києву треба не завойовувати довіру Криму", - сказав він.

"Я залишаюся депутатом Верховної ради. Я беру участь у засіданнях. Не з усіма питаннями я погоджуюся, але за тих, з якими я не погоджуюся – я не голосую. Мандат – це не ціль, а засіб", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи ухвалював він участь у референдумі, він відповів, що й він, і вся його родина в день голосування були в Києві.

Відповідаючи на питання, частиною якої країни він вважає Крим, Миримський відповів: "Крим – це моя батьківщина. Я народився й виріс у Криму".

"Сьогодні правовий статус Криму спірний, тому що згідно з Конституцією – це Україна, згідно з рішенням, яке прийняли кримчани – вони стали самостійними. Я розриваюся, тому що в мене двоє дітей – кримчани, а молодший син – киянин. Але я люблю їх однаково. Також я люблю й Крим, і Київ", - сказав Миримський.

Відповідаючи на запитання, чи прийме він російське громадянство, оскільки прописаний у Криму, він відповів: "Я як законослухняний громадянин України маю одне громадянство… Я поки не готовий… Я важко переварюю все, що відбувається. Я для себе ще маю це переварити".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування