Мірошниченко божиться, що не бив Пантелеймонова

Середа, 19 березня 2014, 00:52

"Свободівець" Ігор Мірошниченко заявив, що в розмові з тимчасовим керівником Національної телекомпанії України Олександром Пантелеймоновим він та його колеги не застосовували фізичної сили.

Про це народний депутат сказав в коментарі "Радіо Свобода".

За словами Мірошниченка, члена парламентського комітету з питань свободи слова, вони висловили Пантелеймонову "все, що про нього думають".

Депутат-"свободівець" стверджував, що після отримання від тимчасового керівника НТКУ заяви про відставку Пантелеймонова "випустили на вулицю" і той без проблем поїхав на машині, куди забажав.

На думку Мірошниченка, Пантелеймонов не має права очолювати державне телебачення України, бо "служив Путіну і російській пропаганді" й "інакше, як шабашем у прямому ефірі протягом всього дня, те, що показував Перший національний, назвати не можна" (Мірошниченко мав на увазі показ державним телебаченням України святкування в Росії з приводу "повернення" Криму).

"І це відбувалося в той час, як від дій російських окупантів гинуть українці", - підкреслив Ігор Мірошниченко.

Водночас депутат-"свободівець" нагадав про те, як під час подій на Майдані НТКУ дезінформувала своїх глядачів і як на цьому каналі лютувала цензура.

Як відомо, депутати від ВО "Свобода" силою змусили в. о. президента НТКУ Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення. Свої дії вони зафіксували на відео.

Голова МВС вже заявив, що готовий провести розслідування щодо дій "свободівців".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування