Аваков готовий розслідувати дії нардепів, які "вибивали" заяви про звільнення

Вівторок, 18 березня 2014, 23:31

Голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков готовий провести розслідування щодо дій "свободівців", які силою змусили в. о. президента НТКУ Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Нардепи в негідній манері примусили сьогодні ввечері написати заяву про відставку керівника першого українського телеканалу. Те, що я побачив на відео по діям народних депутатів в офісі УТ-1 – неподобство", - зазначає керівник МВС.

 

"УТ-1 в його нинішньому вигляді - потворно, але і такий метод вирішення проблеми - потворно. Вважаю дії народних депутатів неадекватними", - пише Аваков.

Також він додав, що оцінку і кваліфікацію можливих неправомірних дій нардепів, беручи до уваги їх особливий статус, може дати винятково Генпрокуратура.

"Разом з тим, готовий як міністр внутрішніх справ, за дорученням Генпрокуратури, організувати проведення всіх необхідних слідчих дій", - додав міністр.

Як відомо, у вівторок депутати від ВО "Свобода" змусили в. о. президента НТКУ Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення. Свої дії вони зафіксували на відео.

Із засудженням таких дій нардепів раніше уже виступив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News