Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Квазі-прокуратура" Криму каже, що Теміргалієв збрехав про снайпера з західної України

Четвер, 20 березня 2014, 17:35

У сепаратистській прокуратурі Криму називають недостовірною інформацію про затримання снайпера, який вбив, як мінімум, одну людину 18 березня на вулиці Кубанській в Сімферополі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-секретаря прокуратури Республіки Крим Наталю Бояркину.

"Не підтверджується інформація про затримання стрілка. Вона недостовірна, ніхто не затриманий поки, на жаль", - сказала вона.

Раніше у четвер самопроголошений перший віце-прем'єр Криму Рустам Теміргалієв повторив заяву російського телеканалу про те, що нібито снайпером, який стріляв в українських солдатів виявився житель Західної України.

При тому, що тоді нелегітимна прокурор Криму Наталя Поклонська повідомила, що ніхто у справі про снайперів затриманий не був.

Нагадаємо, під час штурму 13-го фотограмметричного центру в Сімферополі російськими військовими і аксьонівською "самообороною" був застрелений український військовослужбовець Сергій Кокурін.

Незаконна влада Криму одночасно оголосила, що крім українця був застрелений "самооборонівець" - козак з Волгоградської області. А в смерті обох чоловіків звинуватили "снайпера-найманця".

Підтвердження смерті 33-річного мешканця Волгоградкой області на території Криму на даний момент знайти не вдалося.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування