Тимошенко про Раду: Цей гадючник потрібно якнайшвидше міняти на новий

П'ятниця, 21 березня 2014, 23:38

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступає за якнайшвидше проведення парламентських виборів.

Про це вона сказала в ефірі програми "Шустер Live" у п'ятницю ввечері.

"Що стосується дострокових парламентських виборів: цей, Господи прости, гадючник чим скоріше, тим краще, і на новий треба міняти однозначно. Тому що те, що там відбувається, парламентом не можна назвати", - заявила політик.

Вона також прокоментувала  інцидент, що стався у вівторок, коли депутати від "Свободи" силою змусили написати заяву про відставку тимчасового керівника НТКУ Олександра Пантелеймонова.

"Я категорично засуджую таку поведінку. Категорично засуджую будь-яке насилля. І тим паче таке грубе, і тим паче під відеозапис. Для мене це нічим не відрізняється від того насилля, яке чинили над нашими хлопцями на Майдані (очевидно йдеться про випадки, коли силовики знущалися над протестувальниками). Це все треба припиняти", - заявила Тимошенко.

Водночас вона зауважила, що такий радикалізм може бути викликаний "крайньою несправедливістю" і є реакцією "на непрофесійну, іноді аморальну роботу, в тому числі політиків і представників влади".

"Радикалізм, а іноді і тероризм як відповідь на несправедливість – це провина людей, які створюють правила життя і породжують такі явища. І тоді іншого шляху у людей не залишається. Не заганяйте людей в глухий кут", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...